Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Πως να φαίνεστε πιο αδύνατες.

Σίγουρα μερικές από εμάς έχουμε μερικά περιττά κιλά. Όμως, μην αγχώνεστε γιατί σας έχουμε την λύση.


Γλουτοί: Οι γλουτοί και οι γοφοί σας θα φαίνονται πάντα πιο αδύνατοι αν φοράτε μονόχρωμα ρούχα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει απαραίτητα να φοράτε μαύρα, όπως οι περισσότερες νομίζουν. Όπως και να έχει πάντως, οι μονοχρωμίες σίγουρα αδυνατίζουν περισσότερο από τα μοτίβα και τις πολυχρωμίες. Τα παντελόνια συνήθως δεν έχουν μοτίβα, οπότε με αυτή την επιλογή είμαστε ασφαλείς, όμως οι φούστες και τα φορέματα έχουν, γι’ αυτό προσοχή!

Μικρό μπούστο: Αν έχετε μικρό μπούστο δοκιμάστε να φορέσετε μπλουζάκια ή πουκάμισα που δένουν γύρω από τη μέση σας. Αυτό το κόλπο δημιουργεί το εφέ του μεγαλύτερου μπούστου και της μικρότερης μέσης.

Μεγάλοι γοφοί: Φορέστε παντελόνια σε ολόισια γραμμή. Μη φοβηθείτε να φορέσετε μία φούστα σε pencil γραμμή με μαύρο λάστιχο. Η γραμμή της θα κάνει τους γοφούς σας να φαίνονται πιο αδύνατοι.

Μεγάλο μπούστο: Αποφύγετε τα ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια, πουκάμισα κλπ, γιατί θα υπερτονίσουν το ήδη μεγάλο μπούστο σας. Προτιμήστε ένα τοπ με γεωμετρικά σχήματα συνδυασμένο με ένα στενό παντελόνι, για να πετύχετε ένα πιο ισορροπημένο look.

Πιο αδύνατη μέση: Επιλέξτε ένα ψηλοκάβαλο παντελόνι ή μια μεσάτη φούστα που ανοίγει προς τα κάτω, για να κάνετε τη μέση σας να φαίνεται πιο αδύνατη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου