Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Η Alessandra Ambrosio με δική της σειρά ρούχων

Το πανέμορφο μοντέλο της Victoria Secret,Alessandra Ambrosio ετοιμάζει δική της σειρά ρούχων.

Η Alessandra Ambrosio ετοιμάζετε να λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων, ενός fashion και lifestyle brand, με το όνομα Alé by Alessandra.Η εκθαμβωτική Alessandra πρόκειται να συνεργαστεί με το αμερικανικό  Label Cherokee,ενώ το ντεμπούτο της συλλογής θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2014.
Η νέα σειρά ρούχων θα περιλαμβάνει ρούχα σε προσιτές τιμές για όλες τι ώρες-από casual daywear μέχρι και για επίσημη ένδυση- και τα ρούχα θα είναι κατάλληλα για ηλικίες από 18 έως 35 ετών.Η συλλογή θα είναι εμπνευσμένη από την καθημερινότητα του μοντέλου και θα έχει γιλέκα με κρόσσια, μίνι φορέματα και αρκετά denim.Οι σχεδιαστές της Dolce&Gabbana,Domenico Dolce και Stefano Gabbana είναι αυτοί που αποτελούν πρότυπο για την Alessandra.

«Αυτό δεν είναι απλά ένα χόμπι. Είμαι μοντέλο εδώ και 15 χρόνια και ο σχεδιασμός ρούχων αποτελεί μία συνέχεια στην καριέρα μου στον χώρο της μόδας», δήλωσε η Ambrosio στο WWD.
 «Δημιουργώ ένα brand με βάση τα πράγματα για τα οποία παθιάζομαι και αγαπώ. Οι επιρροές προέρχονται από την Βραζιλία, όπου μεγάλωσα, τα ταξίδια που έχω κάνει ανά τον κόσμο, αλλά και την Αμερική στην οποία ζω τα τελευταία πέντε χρόνια».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου